Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 6 IATA

Цена

6150 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер 6 ИАТА (за кучиња oд 38-40 кг) Димензии - 92x64x66 цм.

Шифра:

97480

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ