Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Set 4 Castors 360*

Цена

1500 ден.

Цена на килограм:

Опис

Сет 4 тркалца 360*.Пластика,метал

Шифра:

96330

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ