ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Proper F&T Molossoid P&J 20Kg

Цена

2600 ден.

Цена на килограм:

130 ден / 1 KG

Опис

Суперпремиум храна за кутриња од големи раси од 2 до 18 месеци

Шифра:

9999

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ