Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Ale Dog Sprint 20 kg

Цена

2100 ден.

Цена на килограм:

105 ден / 1 KG

Опис

Kомплетна храна ,извор на важни хранливи состојки при физички напор. • Состав- Дехидрирано месо 40 %, житарици, масла и маснотии, зеленчук нус-производи, минерали,фруктоолигосахариди(FOS) (0,05%). Аналитички состав- влага 8% ,сирови протеини 30%,Сирови Влакна 3,5%,Сирови масти и масла 20%,Сирови пепел 9,5%. Адитиви во Кг- Вит. А U.I. 25.000,Вит. Д3 U.I. 1500,Вит. Е 120 мг ,Железо (железо карбонат )95 мг ,Цинк (цинк оксид) 115 мг, Бакар (бакар сулфат пентахидрат) 4,5 мг,Манган (манган карбонат) 24 мг ,Јод (калиум јодид) 0,6 мг, селен 0,03 мг ,кобалт 0,95 мг,Иноситол 1500 ,Антиоксиданси. Да се чува на суво и ладно место.

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ