Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Aleva Life Giant Puppy&Junior C-2 15Kg

Цена

2250 ден.

Цена на килограм:

150 ден / 1 KG

Опис

Alleva Life Puppy & Junior C/2 е потполана храна за кутриња од големи раси во врема на одбивање и интензивен раст од 20 дена до 12-24 месеци.Протеини 26%, Масти 14%,Сирови влакна 2,5%,Сиров пепел 6%,Влага 8%,Калциум 1,1%,Фосфор 0,88%,Линолна киселина 1,8%,омега-6 1,52%,омега-3 0,29%

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ