Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Aleva Life HP 15Kg

Цена

2150 ден.

Цена на килограм:

144 ден / 1 KG

Опис

Комплетна храна од пилешко месо за активни кучиња (ловни,работни,агилни и слично)гравидни кучки ,кучки во лактација и кутриња до 2 месеци старост.Сирови протеини 30%,Сирови масти 18%,Сирови влакна 2,5%,Сиров пепел 7,5%

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ