Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Alleva Holistic Angus&Lamb 12Kg

Цена

3100 ден.

2600 ден.

Цена на килограм:

259 ден / 1 KG

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ