ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

ALLEVA LIFE Giant M/2

Цена

2000 ден.

Цена на килограм:

134 ден / 15 KG

Опис

Комплетна храна од пилешко месо за кучиња од големи раси со просечна физичка активност, содржи глукозамин и хондроитин сулфат кои помагат во одржување на фунцијата на зглобовите.Сирови протеини 26%,Сирови масти 10%,Сирови влакна 2,5%,Сиров пепел 7,5%

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ