Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Alleva Plus Gluten Free Beef-Rice&Patatoes 3Kg-15Kg

Цена

2400 ден.

2000 ден.

Цена на килограм:

200 ден / 12 KG

240 ден / 720 KG

Опис

Alleva Plus Gluten Free Beef-Rice&Patatoes –Комплетна храна за возрасни кучиња со говедско месо ориз и компир.Свеж сок од овошје и зеленчук(брусница 0,3%, морков 0,3% црна рибизла0,2%, црвен портокал од сицилија 0,2%)морски школки. Сирови протеини 24%,Сирови масти12%,Сирови влакна 2,5%,Сиров пепел 6,5%,Калцијум 1,4%,Фосфор 0,9%,Линолеинска киселина 1,9%,Омега 6- 1,78%,Омега 3- 0,22%

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF