ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Alleva Plus Gluten Free Chicken Salmon&Rice 3Kg-12Kg

Цена

2400 ден.

Цена на килограм:

200 ден / 12 KG

240 ден / 720 KG

Опис

Alleva Plus Gluten Free Chicken-Salmon&Rice –Комплетна храна за возрасни кучиња со пилешко месо и салмон.Свеж сок од овошје и зеленчук(брусница 0,3%, морков 0,3% црна рибизла0,2%, црвен портокал од сицилија 0,2%)морски школки. Сирови протеини 25%,Сирови масти13%,Сирови влакна 2,5%,Сиров пепел 6,5%,Калцијум 1,4%,Фосфор 0,9%,Линолеинска киселина 3,2%,Омега 6- 1,68%,Омега 3- 0,32%

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF