Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Animal Bisko 2.5 kg

Цена

550 ден.

Цена на килограм:

220 ден / 1 KG

Опис

Состав: житни култури, шеќери, месо и месни деривати, јајца и јајца базни производи, масла и масти, прашоци за печиво, природни ароми. Храна бои: ЕЕЗ дозволени адитиви.Анализа: Влага 10,00%, сурови протеини 14,00%, сурови масти 4,00%, сурови влакна 1,00%, Суров пепел 3,50%. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ