Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

ARCHIV-RED 014HO07315 Holstein

Цена

ден.

Цена на килограм:

Опис

ARCHIVE-RED 014HO07315 Pedigree LADD-P-RED X PEMBROKE*RC X GOLDWYN Број на ќерки во 1-ва лактација 316 во 181 фарми.Просечна млечност во 1-ва Лактација кај ќерките Млеко 12484 Кг,Масло 500 Кг, Протеини 391 Кг

Земја на потекло:

УСА

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ