Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Bisco Sandwich 2.5 kg

Цена

630 ден.

Цена на килограм:

252 ден / 1 KG

Опис

Комплементарни храна за кучиња од сите големини Состав: житни култури, масла и масти, разни шеќери, месо и животински деривати (2%), минерали. Аналитички состојки: СуровI протеини 11,00%, сурова влакна 1,00% сурова масла и масти 6,50%, сурова пепел 1,50%. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ