Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Bisko Bis 2.5 kg

Цена

630 ден.

Цена на килограм:

252 ден / 1 KG

Опис

Комплементарна храна за кучиња од сите големини Состав: житни култури, масла и масти, разни шеќери, месо и животински деривати (пилешко2%), минерали, зеленчук (дехидриран 0,2%). Аналитички состојки: Сурови протеини 11,00%, сурова влакна 1,00%,сурова масла и масти 6,50%, суров пепел 1,50%. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ