Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Bisko Food 2.5 kg

Цена

430 ден.

Цена на килограм:

172 ден / 1 KG

Опис

Состав: житни култури, шеќери, месо и месни деривати, масла и масти, јајца и јајца базни производи,прашоци за печиво, природни ароми.Витамини и минерали. Интеграција на kg на производот: Витамин А 4500 IU - Витамин Д3 450 I.U. -Витамин Е 45 mg (мин. алфа токоферол: 91%) - Бакар 3 мг (бакар сулфатпентахидрат) - Анализа: Влага 10,00%, сурови протеини 14,00%, сурови масти 4,00%, сурови влакна1,00%, Суров пепел 3,50%. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ