Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Bisko Multi Roller 2.5 kg

Цена

630 ден.

Цена на килограм:

252 ден / 1 KG

Опис

Состав: житни култури, шеќери, масти и масла, минерали, месо и нус-производ од животинско потекло, (4% мин.). Антиоксиданси, конзерванси и бои: ЕЕЗ дозволени адитиви.Витамини и минерали интеграција на kg на производот: Витамин А 3000 IU - Витамин Д3 300 I.U. -Витамин Е 25 mg - Бакар 1 mg (бакар сулфат пентахидрат) - Анализа: Влага 10,00%,Суровини протеини 12,00%, сурови масти 9,00%, сурови влакна 1,00%, Суров пепел 8,50%. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ