Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Bisko Roll 2.5 kg

Цена

630 ден.

Цена на килограм:

252 ден / 1 KG

Опис

Состојки: (. 4,1% мин) житни култури, шеќери, месо и месни деривати, масла и масти, зеленчук јајца и јајце базни производи, природна арома, бои: ЕЕЗ дозволени адитиви.Витамини и минерали. Интеграција на kg на производот: Витамин А 4500 IU - Витамин Д3 450 I.U -Витамин Е 45 mg (алфа токоферол: 91%) - Бакар 3 мг (бакар сулфатпентахидрат) - Анализа: Влага 10,00%, сурови протеини 14,00%, сурови масти 4,00%, сурови влакна 2,00%, суров пепел 3,50%. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ