Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Bisko Tris 2.5 kg

Цена

500 ден.

Цена на килограм:

200 ден / 1 KG

Опис

Состав: житни култури, декстроза, месо и месни деривати, масла и масти, јајца и на база јајца производи, ,природна арома,бои: ЕЕЗ дозволени адитиви.Анализа:Влага 10,00%, сурови протеини 12,00%, сурови масти 4,00%, сурови влакна 2,00%, Суров пепел 4,00%. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ