Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Break 11

Цена

140 ден.

Цена на килограм:

Опис

Хранилка Брејк 11 - 0.4+0.4 литар. Пастел зелена и пастел сина боја. Димензии - 28x17x6.

Шифра:

96031

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ