Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Break 13

Цена

110 ден.

Цена на килограм:

Опис

Хранилка Брејк 13 - 0.2+0.2 литар. Пастел зелена и пастел сина боја. Димензии - 21x13x5.

Шифра:

96033

Земја на потекло:

Италија

«

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ