Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Break 3

Цена

140 ден.

Цена на килограм:

Опис

Хранилка Брејк 3 - 1литар. Пастел зелена и пастел сина боја. Димензии - 22x22x8.

Шифра:

96023

Земја на потекло:

Италија

«

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ