Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Break 4

Цена

200 ден.

Цена на килограм:

Опис

Хранилка Брејк 4 - 2литар. Пастел зелена и пастел сина боја. Димензии - 28x28x10.

Шифра:

96024

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ

»