Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Break reserve -Water 6.5 lt

Цена

750 ден.

Цена на килограм:

Опис

Поилка Брејк-резерва 6,5 литри. Пластика

Шифра:

04663

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ