Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

BROWSER 014HO06090 Holstein

Цена

ден.

Цена на килограм:

Опис

BROWSER 014HO06090 JET STREAM X BOLIVER X OUTSIDE Број на ќерки во 1-ва лактација 6770 во 1610 фарми. Просечна млечност во 1-ва Лактација кај ќерките Млеко 12639 Кг, Масло 463 Кг Протеини 391 Кг

Земја на потекло:

УСА

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ