Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Cat Litter Tray 1

Цена

200 ден.

Цена на килограм:

Опис

Тоалета Кет 1,пастел сина боја.Работ не е вклучен. Димензии-40х30х10 цм

Шифра:

96638

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ