Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Cathy Clever & Smart

Цена

1750 ден.

Цена на килограм:

Опис

Кети Клевер&Смарт - тоалета со вклучен активен филтер со фиока. Димензии - 58x45x48.

Шифра:

98700

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ