Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Cathy Comfort

Цена

1280 ден.

Цена на килограм:

Опис

Кети Комфорт - тоалета со вклучен активен филтер со фиока. Димензии - 58x45x48,

Шифра:

97595

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ