Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Cathy Comfort (pastel green)

Цена

1250 ден.

Цена на килограм:

Опис

Toaleta Кети Комфорт зелено,димензии 58x45x48 цм

Шифра:

97595