Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Cathy Easy Clean

Цена

1250 ден.

Цена на килограм:

Опис

Тоалета Кети изи клин (светло сино) димензии 56x40x40 цм

Шифра:

98606

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ