Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Cathy Easy Clean

Цена

1280 ден.

Цена на килограм:

Опис

Кети Изи Клин - практично отворање за полесно и побрзо чистење. Димензии - 56x40x40.

Шифра:

98607

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ