Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Chic bowl 0.35 lt

Цена

120 ден.

Цена на килограм:

Опис

Хранелка Шик 0,35 литар, пластика, боја праска. Димензии - 18x18x7

Шифра:

98900

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ