Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Chic bowl 0.65 lt

Цена

150 ден.

Цена на килограм:

Опис

Хранелка Шик 0,65 литар, пластика, боја карибско сино. Димензии - 22x22x8,7

Шифра:

98903

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ