Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Chic bowl 1 lt

Цена

180 ден.

Цена на килограм:

Опис

Хранелка Шик 1 литар, пластика, боја карибско сино. Димензии - 25.6x25.6x11

Шифра:

98905

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ