Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Clan Maxi Chicken&Turkey 15Kg

Цена

1400 ден.

Цена на килограм:

94 ден / 1 KG

Опис

Комплетна храна со пилешко и мисиркино месо за кучиња од срено големи раси од 24 месеци,содржи(фос)за регулирање на цревната флора,инозитол за заштитник на џигерот и омега -3 за здрава кожа и сјајно влакно.Сирови протеини 25%,Сирови масти 12%,Сирови влакна 3%,Сиров пепел 8,5%

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ