Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Clan Maxi Vension 15Kg

Цена

1450 ден.

Цена на килограм:

97 ден / 1 KG

Опис

Комплетна храна со јагнешко месо за кучиња од срено големи раси од 14 месеци,содржи(ФОС)за регулирање на цревната флора,инозитол заштитник на џигерот,омега -3 за здрава кожа и сјајно влакно,глукозамин и хондтоитин сулфат за заштита на зглобовите.Сирови протеини 25%,Сирови масти 12%,Сирови влакна 3%,Сиров пепел 8,5%

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ