Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Cotton XXL

Цена

420 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Котон ХХЛ. Боја - црно, црвена, темно сина, каки и кафена. Димензии - 49-85х3цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ