ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Basic XL

Цена

220 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Басик ХЛ.Боја-црна,црвена,сина,кафена и виолетова. Димензии-45-70х2,5 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ