Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Joy L

Цена

220 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Џој Л. Боја - зелено, црвено, портокалево, сиво, розево, пламен, виолетово, жолто, магента и бургундни. Димензии - 35-50х2цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ