Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Joy With Lock M

Цена

240 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Џој со клик М. Боја - зелено, црвено, портокалево, сиво, розево, пламен, виолетово, жолто. Димензии - 25-40х1,5цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ