Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Joy With Lock XL

Цена

370 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Џој со клик ХЛ. Боја - пламен. Димензии - 45-70х2,5цм,

Шифра:

23710

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ