Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Joy XL

Цена

250 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Џој ХЛ. Боја - пламен. Димензии - 45-70х2,5цм,

Шифра:

23668

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ