Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Reflective L

Цена

220 ден.

Цена на килограм:

Опис

Oколувратник Рефлектив Л. Боја - црно, црвено, сино и кафено. Димензии - 35-50х2цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ