Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Reflective XL

Цена

270 ден.

Цена на килограм:

Опис

Oколувратник Рефлектив XЛ. Боја - црно, црвено, сино. Димензии - 45-70х2,5цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ