Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Twist L

Цена

190 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Твист Л.Боја-црвено,сино и портокалево. Димензии-35-50х2 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ