Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar Wink S

Цена

190 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Винк С. Боја - црно, црвено, сино, розево, кафено, виолетово. Димензии - 20-35х1цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ