Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar with lock Basic L

Цена

220 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Басик со клик Л.Боја-црна,црвена,сина,кафена и виолетова. Димензии-35-50х2 цм

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ