Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar with lock Basic M

Цена

190 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Басик со клик М.Боја-црна,црвена,сина,розева,кафена и виолетова. Димензии-25-40х1,5 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ