Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Collar with lock Shine XL

Цена

310 ден.

Цена на килограм:

Опис

Околувратник Шајн со клик.Боја-црно и црвено. Димензии-45-70х2,5 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ