Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Dog & Dog Costante Movimento 20 kg

Цена

1450 ден.

Цена на килограм:

72.5 ден / 1 KG

Опис

Целосна храна за возрасни кучиња со средно активно ниво за одржување на оптимална телесна тежина . Состав-Деривати од растително потекло, месо и животински деривати ( месо од патка 0.5%), житарици, масла и масти. Аналитички состав:сирови протеини 22,00%,Сирови Влакна 4%,Сирови масти 10,00%,Сиров пепел 9.1,00%.Адитиви во Кг-Вит.А 8,640 ИУ,Вит.Д 560 ИУ,Вит.Е 55 мг , железо сулфат пентахидрат14,75 mg ,Цинк оксид 65,09мг,железо карбонат 62.09, мг,Калциум јодат безводен 1,75 мг,Манган оксид 2,44 мг,натриум селенит 0,47 мг. Да се чува на суво и ладно место.

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ