Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Dog & Dog Placido Mantenimento 20 kg

Цена

1350 ден.

Цена на килограм:

67.50 ден / 1 KG

Опис

Целосна храна за возрасни кучиња со редовни ниво на активност,• возрасни кучиња со цел одржување на оптимална телесна тежина Состав,Деривати од растително потекло, житарици, месо и животински деривати, масла и масти,риба и рибни деривати (лосос 0,5%).., Аналитички состав:сирови протеини 21,00%,Сирови Влакна 4,10%,Сирови масти 9,00%,Сиров пепел 9,20%.Адитиви во Кг-Вит.А8,650 ИУ,Вит.Д 560 ИУ,Вит.Е 55 мг , железо сулфат пентахидрат14,75 mg ,Цинк оксид 65,09мг,железо карбонат 30,00 мг,Калциум јодат безводен 1,75 мг,Манган оксид 2,44 мг,натриум селенит 0,47 мг, Да се чува на суво и ладно место.

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF